Hoppa till huvudinnehåll
Meny
Header card-ikon för kategorin Accessories
Accessories

Hestra Leather Balm

Hestra Leather Balm / Vit
Produktbild för 91700 Hestra Leather Balm

Hestra Leather Balm

110 kr

Vårat naturliga Hestra Leather Balm är gjort för att skydda dina sporthandskar. Används för återfettning av sport- och skidhandskar. Förlänger lädrets livslängd, smidighet och dess vattenavvisande egenskaper. Appliceras ...
Läs mer

Storlek:

Beskrivning

Vårat naturliga Hestra Leather Balm är gjort för att skydda dina sporthandskar. Används för återfettning av sport- och skidhandskar. Förlänger lädrets livslängd, smidighet och dess vattenavvisande egenskaper. Appliceras med putsduk, gnid in tills lädret är mättat. Ljust läder kan mörkna något.

Vi rekommenderar att endast använda vårt läderfett på sporthandskar i getskinn och nötnappa. Andra skinn såsom hjortskinn, älgskinn, lammnappa, peccary och carpincho som är vanligare i dress handskar har många gånger svårare att absorbera läderfettet och kan göra att handskarna blir kladdiga och flammiga i färg.

Artikelnummer: 91700 Färg: 000

Yttermaterial

Sheasmör

Detaljer

Sojabönolja

Solrosolja

Kakaosmör

Arganolja

Bivax

Lanolin

Carnaubavax

Ordlista

Ordlista

Läs mer om de material och konstruktioner som vi använder i våra handskar.

Historia

Historia

I 80 år har vi utvecklat handskar som ska värma, skydda och ge fingertoppskänsla i de mest skiftande miljöer. Allt vi gör idag har växt ur timmerskogarna på det småländska höglandet.