Hoppa till huvudinnehåll
Meny
Header card-ikon för kategorin Accessories
Accessories

Leather Balm 10ml pack

Leather Balm 10ml pack / Vit
Produktbild för 91710 Leather Balm 10ml pack

Leather Balm 10ml pack

19 kr

10ml Läderbalsam för sporthandskar. Vårat naturliga Hestra Leather Balm är gjort för att skydda dina sporthandskar. Används för infettning av sport- och skidhandskar. Förlänger lädrets livslängd, smidighet och dess ...
Läs mer

Storlek:

Beskrivning

10ml Läderbalsam för sporthandskar. Vårat naturliga Hestra Leather Balm är gjort för att skydda dina sporthandskar. Används för infettning av sport- och skidhandskar. Förlänger lädrets livslängd, smidighet och dess vattenavvisande egenskaper. Läderfett kan göra lädret mörkare, så vi rekommenderar att prova på en dold yta först. Appliceras med putsduk, gnid in tills lädret är mättat.

Vi rekommenderar att endast använda vårt läderfett på sporthandskar i getskinn och nötnappa. Andra skinn såsom hjortskinn, älgskinn, lammnappa, peccary och carpincho som är vanligare i dress handskar har många gånger svårare att absorbera läderfettet och kan göra att handskarna blir kladdiga och flammiga i färg.

Artikelnummer: 91710 Färg: 000

Läderskola

Läderskola

Läder är ett naturligt och levande material. Det är vackert, formbart och ger en god passform.

Miljöarbete

Miljöarbete

Hållbarhet är ett av Hestras kärnvärden. En lång livslängd på produkterna minskar förbrukningen av råvaror och belastningen på miljön.