Hoppa till huvudinnehåll
Meny
Header card-ikon för kategorin Accessories
Accessories

Handcuff Kids´ 70/17 mm, Size 2-6

Handcuff Kids´ 70/17 mm, Size 2-6 / Röd / Vit
Produktbild för 91841 Handcuff Kids´ 70/17 mm, Size 2-6

Handcuff Kids´ 70/17 mm, Size 2-6

40 kr

Handcuffs för barn. Förhindrar att handskarna kommer bort när de tas av. Användning: Dra på armbandet över handleden och fäst remmen via en fästpunkt i handsken. När handsken avlägsnas hänger handsken kvar i ...
Läs mer

Storlek:

Beskrivning

Handcuffs för barn. Förhindrar att handskarna kommer bort när de tas av. Användning: Dra på armbandet över handleden och fäst remmen via en fästpunkt i handsken. När handsken avlägsnas hänger handsken kvar i handledsremmen. Mycket uppskattat vid exempelvis liftåkning. Levereras i par.

För att fästa en handcuff i en handske måste en fästpunkt finnas på handsken. Det flesta av våra sporthandskar har en fästpunkt i form av en liten svart triangel i plast som sitter i handskens mudd. Saknar din handske just den här typen av fästpunkt går det givetvis bra att fästa dem i eventuell metallring eller tygöggla. Det viktigaste är att du har något att fästa handcuffen i. Därför rekommenderar vi att du först kontrollerar dina handskar om de har en fästpunkt innan du köper den här produkten.

Artikelnummer: 91841 Färg: 560000

Handskvård

Handskvård

Läder är ett material som formar sig efter sin användare. Med lite vård och skötsel blir dina handskar skönare – och håller längre.

Hestra Concept Stores

Hestra Concept Stores

Nordens mest välsorterade handskbutiker.