Hoppa till huvudinnehåll
Meny
Header card-ikon för kategorin Golf
Golf

Ergo Grip Golf

Produktbild för 39000 Ergo Grip Golf

Ergo Grip Golf

300 kr

Ergo Grip Golf är en helt ny typ av golfhandske som är designad för att följa handens naturliga rörelser och ge ett mycket nära grepp om golfklubban. På grund av Ergo Grip-konstruktionen är handsken sydd med extra ...
Läs mer

Storlek:

Beskrivning

Ergo Grip Golf är en helt ny typ av golfhandske som är designad för att följa handens naturliga rörelser och ge ett mycket nära grepp om golfklubban. På grund av Ergo Grip-konstruktionen är handsken sydd med extra förböjda fingrar, minimalt med överskottsmaterial på handens insida och sömmar som är placerade enligt fingrarnas egna veck. Materialen har valts för att ge god ventilation och bra grepp under både torra och fuktiga förhållanden.

Artikelnummer: 39000 Färg: 000830

Yttermaterial

Polyester Mesh

PU Grepp i handflata

Detaljer

Tål maskintvätt

Ergo grip Konstruktion där handsken har minimalt med överskottsmaterial på handens insida och sömmar som är placerade enligt handens naturliga ergonomi. Resultatet är handskar med mycket nära passform.

Dragband med kardborre

Handskvård

Handskvård

Läder är ett material som formar sig efter sin användare. Med lite vård och skötsel blir dina handskar skönare – och håller längre.

Historia

Historia

I 80 år har vi utvecklat handskar som ska värma, skydda och ge fingertoppskänsla i de mest skiftande miljöer. Allt vi gör idag har växt ur timmerskogarna på det småländska höglandet.