Hoppa till huvudinnehåll
Meny
27 Nov, 2012

Hestra samarbetar med Per Elofsson

Handsktillverkaren Hestra har knutit till sig en av Sveriges mest välkända längdåkningsprofiler, Per Elofsson. Det forna längdesset och SVT-profilen kommer att fungera som företagets ambassadör och förlängda arm ut i längdvärlden. - Jag ser fram emot att lyfta fram de fina produkter som Hestra har och vara delaktig i satsningen som görs på längdhandskarna, säger Per.

Hestra har tillverkat handskar sedan 1936, och längdhandskar i närmare 50 år. De senaste åren har både antalet modeller och efterfrågan ökat inom längdsegmentet. Därför rekryterar företaget nu en person som är känd som en av våra mest framgångsrika längdåkare genom tiderna. - Per kommer bli en tillgång både genom sitt breda nätverk i sportbranschen och genom sin djupa kunskap kring produkterna. Han är väl bekant med miljön de verkar i och känner till förutsättningarna, kommenterar Magnus Jönsson, Försäljningschef på Hestra.

Per menar att Hestras längdhandskar har potential att inta större marknadsandelar än de har idag. - De är designmässigt snygga samtidigt som de håller mycket hög kvalitet när det gäller funktion och passform. Det är det jag hoppas att ännu fler kommer att upptäcka framöver, avslutar Per.

Hestra har även börjat samarbeta med förra längdåkaren Anders Sjöberg, som bland annat kommer att hålla i kontakten med företagets sponsrade längdåkare.